مجوز آموزشگاه

زمان مطالعه: 7 دقیقه

آنچه باید درباره دریافت انواع مجوز آموزشگاه بدانیم

مجوز آموزشگاه در ایران توسط مراجع دولتی صادر می شود. هر آموزشگاه متناسب با موضوع فعالیت، بایستی از نهاد دولتی مرجع صادر کننده مجوز، مجوز لازم را دریافت کند. مثلا اگر قصد راه اندازی و تاسیس آموزشگاه آزاد هنری دارید، مرجع صادر کننده مجوز، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان محل فعالیت است. اگر قصد تاسیس اموزشگاه فنی و حرفه ای آزاد دارید، مرجع صدور مجوز آموزشگاه ، سازمان فنی و حرفه ای کشور است. اگر قصد تاسیس آموزشگاه آموزش زبان خارجی دارید، مرجع صدور مجوز آموزشگاه ، وزارت آموزش و پرورش است. اگر قصد تاسیس اموزشگاه گردشگری دارید، بایستی به وزارت صنایع دستی، میراث فرهنگی و گردشگری مراجعه کنید.

در این گفتار هلدینگ ملاصدرا، اطلاعات جامعی درباره دریافت انواع مجوز آموزشگاه ارائه شده است. اگر نظر و دیدگاهی در این باره دارید، مراتب را از طریق بخش کامنت در انتهای گفتار به اشتراک بگذارید.

با ما همراه باشید.

فایده دریافت مجوز آموزشگاه
مجوز آموزشگاه

فایده دریافت مجوز آموزشگاه چیست؟

  • با توجه به نیاز جمعیت ایران به یادگیری مهارت های مختلف علمی و هنری در قالب دوره های کوتاه مدت و میان مدت، نیاز به اموزشگاه های خوب، روند صعودی دارد.
  • اقدامی فرهنگی در حوزه کارآفرینی اجتماعی است.
  • درآمد خوبی برای کارآفرینان دارد و یکی از ظرفیت های صنعت پرسود خدمات در ایران عصر 1400 است.
  • پرستیژ اجتماعی داشته و برای متقاضی مهاجرت ، یک سند مناسب نشان دهنده ظرفیت های علمی و کارآفرینی است.
  • امکان ارائه آموزش های آنلاین رسمی را برای کارآفرین فراهم میکند.

شرایط دریافت مجوز آموزشگاه هنری

تاسیس آموزشگاه های هنری مثل آموزش موسیقی و نقاشی و خطاطی و هنرهای تجسمی و تئاتر و سینما در یک دهه اخیر در ایران افزایش یافته  است. تاسیس آموزشگاه هنری، با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی صورت می گیرد.

آموزشگاه آزاد هنری به اموزشگاهی اطلاق می شود که صرفا برای تربیت و آموزش هنرجو بوده و در زمینه هنرهای سنتی و نمایشی و تجسمی فعالیت دارد. هر آموزشگاه هنری صرفا در یک زمینه هنری قادر به  فعالیت است. موسسه چندمنظوره، نیاز به اخذ مجوز جداگانه است.

موسس اموزشگاه هنری و متقاضی  آموزشگاه هنری بایستی تابعیت  ایرانی داشته و معتقد به یکی از ادیان  رسمی کشور و برخورداری از حسن شهرت و داشتن کارت پایان خدمت برای آقایان ضروری است. حداقل 30 سال سن داشته باشد.

هر آموزشگاه  هنری برای دریافت مجوز آموزشگاه بایستی مدیرمسئولی معرفی کند. مدیر مسئول  باید لیسانس به بالا بوده و یا درجه هنری 1 تا 3 از شورای ارزشیابی هنرمندان کشور داشته باشد. یا صلاحیت تجربی وی مورد تایید شورای مرکزی نظارت بر آموزشگاه های آزاد هنری قرار بگیرد. مدیرمسئول آموزشگاه هنری مردانه باید مرد و مدیر مسئولی آموزشگاه هنری زنانه باید زن باشد.

اگر  خواستار مجوز آموزشگاه هنری موسیقی هستید، مطلع باشید که پرونده متقاضی بعد از ارزیابی در شورای فنی و نظارت استان، به دفتر توسعه آموزش های هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ارسال می شود. استعلام های بهداشت و اماکن نیز صورت می گیرد. برای اطلاع بیش تر  به  سایت farhang.gov.ir  مراجعه کنید.

شرایط دریافت مجوز اموزشگاه فنی و حرفه ای آزاد

از جمله کسب و کارهای پر سود ایران برای فعالان عرصه آموزش، تاسیس آموزشگاه فنی و حرفه ای آزاد است که مجوز  آن را سازمان فنی و حرفه ای کشور صادر میکند. شرایط و تکالیف متقاضی  تاسیس آموزشگاه فنی و حرفه ای آزاد که فرآیند دریافت این مجوز را هلدینگ ملاصدرا در اسرع وقت برای متقاضی واجد شرایط در سراسر کشور انجام می دهد به شرح زیر است:

  • تابعیت جمهوری اسلامی ایران داشته باشد یا اتباع خارجی داری مجوز سرمایه گذاری در ایران.
  • معتقد به یکی از ادیان رسمی کشور باشد.
  • صلاحیت اخلاقی و سیاسی و فرهنگی و عدم اشتهار به فساد داشته باشد.
  • پاسخ دفتر حراست اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان به استعلام مرجع مربوطه در اداره کل دریافت شود.
  • متقاضی تاسیس آموزشگاه فنی و حرفه ای آزاد بایستی سوءپیشینه کیفری موثر نداشته و عدم اعتیار به مواد مخدر وی احراز شود.
  • متقاضی مرد بایستی کارت پایان خدمت داشته و اشتغال در وزارت خانه و موسسات دولتی نداشته باشد.
  • متقاضی باید حداقل 25 سال سن داشته و تعهدنامه محضری بدهد.
  • متقاضی باید حداقل الزامات محیط یادگیری برای تاسیس و تمدید پروانه مراکز تخصصی خدمات یادگیری فنی و حرفه ای که برای اموزشگاه نوع الف است را رعایت کند.

برای کسب اطلاعات بیش تر به سایت دفتر آموزشگاه های آزاد در نشانی http://pi.irantvto.ir/ مراجعه کنید. همه درخواست های تمدید مجوز بایستی از طریق برنامه اماکن آموزشگاه در سایت فوق پیگیری شود.

شرایط دریافت مجوز آموزشگاه های زبان خارجی

مجوز آموزشگان زبان خارجی اگر برای اموزش افراد زیر 20سال در کشور  باشد، بایستی از طریق وزارت آموزش و پرورش اخذ شود. اگر قصد آموزش زبان خارجی به هموطنان بالای 20 سال دارید، بایستی از طریق وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت گردشگری و میراث فرهنگی نسبت به دریافت مجوز اقدام فرمایید.

به منظور دریافت مجوز آموزشگاه زبان خارجی بایستی صلاحیت علمی و اجتماعی موسس، بررسی شود و مراحل دریافت مجوز طی شود که هلدینگ ملاصدرا در این زمینه آماده همکاری لازم است.

شرایط عمومی دریافت مجوز  آموزشگاه زبان خارجی به شرح  زیر است:

  • متقاضی دریافت مجوز آموزشگاه زبان خارجی در ایران، باید ایرانی باشد.
  • معقتد به دین اسلام یا ادیان رسمی در قانون اساسی باشد.
  • صلاحیت اخلاقی و فرهنگی و سیاسی داشته و وابستگی به رژیم طاغوت نداشته باشد
  • سوء پیشینه نداشته و سلامت جسمی و روانی داشته باشد
  • گواهی پایان خدمت برای مردان الزامی است
  • شرایط سنی بالای 25 سال نیاز است
  • مدرک دانشگاهی کارشناسی داشته باشد.
  • متقاضیان مرد تاسیس آموزشگاه زبان خارجی بایستی متاهل باشند.
  • حداقل 2 سال سابقه کار آموزشی تمام وقت یا 4 سال آموزش پاره وقت که مورد تایید نهادهای رسمی کشور باشد الزامی است.

اعضای هیات علمی  دانشگاه ها در رشته های مرتبط با فنی و مهندسی می توانند درخواست تاسیس آموزشگاه داشته باشند. برای افراد شاغل دولتی در دستگاههایی که به نحوی از بودجه دولت استفاده میکنید، مجوزی صادر نمی  شود. مردان می توانند متقاضی تاسیس آموزشگاه زبان برای دختران باشند و زنان نیز می توانند متقاضی تاسیس آموزشگاه زبان برای پسران باشند.

مراحل صدور مجوز تاسیس آموزشگاه زبان
مراحل صدور مجوز تاسیس آموزشگاه زبان

مراحل صدور مجوز تاسیس آموزشگاه زبان

موسس آموزشگاه زبان خارجی بایستی درخواست صدور پروانه تاسیس موسسه آموزشی را به همراه مدارک لازم به هیات نظارت استان محل تاسیس آموزشگاه تسلیم کند. نام مناسبی در نظرگرفته و مدیری واجد شرایط برای آموزشگاه معرفی کند. اسامی همکاران آموزشی و اداری نیز به اطلاع هیات نظارت استانی برسد.

متقاضی تاسیس آموزشگاه بایستی پرسش نامه جواز تاسیس را پر کرده و پرونده به پیوست فرم شماره 1 به  اداره مربوطه برای بررسی ، اصلاح و تایید ارسال می شود. واحد صدور مجوز، پس از ارجاع پرونده توسط مدیریت به این واحد، نسبت به صدور مجوز اقدام میکند.

مدارک لازم برای دریافت مجوز آموزشگاه
  • ارائه درخواست کتبی به مدیریت فنی و حرفه ای یا آموزش و پرورش استان
  • رونوشت شناسنامه و کارت ملی و تصویر همه صفحات شناسنامه
  • تصویر کارت پایان خدمت یا معافیت برای آقایان
  • رونوشت مدرک تحصیلی چه از دانشگاه های داخل صادر شده باشد چه خارج از کشور
  • قطعه عکس
  • تکمیل فرم درخواست موافقت با ارائه طرح آموزشگاهی

دقت کنید که محل آموزشگاه برای اخذ مجوز آموزشگاه بسیار مهم است. ساختمان باید دسترسی آسان داشته، ظاهر مناسب داشته و در محدوده مجاز بوده و مستقل و تک منظوره باشد و حداقل 8 کلاس داشته باشد. سیستم گرمایش وسرمایش نیز مناسب باشد.

شرایط دریافت مجوز آموزشگاه گردشگری
شرایط دریافت مجوز آموزشگاه گردشگری
شرایط دریافت مجوز آموزشگاه گردشگری

مرجع صدور مجوز ثبت موسسه آموزشی گردشگری، اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری هر استان است و معاونت گردشگری، متولی صدور مجوز است. برای اطلاع از فرآیند صدور و روند عملیاتی، بایستی به  سایت ichto.ir مراجعه کنید.

شرایط و مدارک لازم  برای  دریافت مجوز آموزشگاه گردشگری در ایران عصر 1400 و روزگار پسا کرونا به شرح زیر است که هلدینگ ملاصدرا، خدمات مربوطه ارائه میکند:

  • ثبت موسسه در ادارۀ کل ثبت شرکت ها و موسسات غیر تجاری
  • ارائۀ آگهی در روزنامۀ رسمی کشور
  • درج موضوع ” اجرا و آموزش دوره های کوتاه مدت میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری

شرایط و مدارک لازم برای تشکیل پرونده متقاضی به این شرح است:

  • معرفی مدیر عامل و مسئول آموزش موسسه دارای تاییدیه از مراجع از مراجع ذی صلاح جهت مدیر عامل
  • معرفی مدرسین واجد شرایط بر اساس دوره های درخواستی ( به انضمام مستندات و سوابق علمی و تجربی )
  • معرفی فضای آموزشی مطابق استانداردهای تعیین شده( به انضمام سند مالکیت یا اجاره نامۀ معتبر )
  • ارائه مستندات سه سال سابقه کار آموزشی برای مسئول آموزش موسسه
  • انتخاب دوره آموزشی مورد نظر و معرفی مدرسان دوره به همراه ارائه مدارک تحصیلی و سوابق آموزشی آنها.

متقاضی بایستی مدرک تحصیلی، تصویر  سندمالکیت، تصویر  اجاره نامه، تصویر گواهی عدم سو پیشینه و تصویر اگهی روزنامه رسمی موسسه برای دریافت مجوز اموزشگاه گردشگری را ارائه کند. مدرسان این آموزشگاه بایستی مجوز لازم از دفتر مطالعات آموزش گردشگری وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری را دارا باشند.

مخاطب گرامی

علاوه بر اخذ انواع مجوز آموزشگاه، مجوز آموزش صنایع دستی، مجوز  فروشگاه صنایع دستی، مجوز برگزاری حراجی صنایع دستی، مجوز فعالیت پیمانکاری، مجوز تاسیس صنایع تبدیلی کشاورزی، خدمات ثبت هر  نوع شرکت و  موسسه و تعاونی و ثبت برند و اختراع و دریافت گواهینامه و استاندارد های بین المللی و ملی از جمله خدماتی است که هلدینگ ملاصدرا در اختیار فعالان کسب و کار در ایران قرار می دهد.

لینک این گفتار را از طریق کانال ها و گروه هایی که در شبکه های اجتماعی عضو هستید، به اطلاع دانشجویان و دانش اموختگان رشته های هنری ،فنی و مهندسی و گردشگری و زبان خارجی که متقاضی تاسیس اموزشگاه در ایران هستند برسانید.

ما را در اینستاگرام و تلگرام نیز دنبال کنید تا در جریان جدید ترین خدمات هلدینگ ملاصدرا به فعالان کسب و کار باشید.

————————————————————————-

مجوز آموزشگاه، مجوز، اخذ مجوز آموزشگاه، اخذ مجوز، مجوز آموزش، مجوز تاسیس آموزشگاه زبان، مجوز آموزشگاه فنی و حرفه ای، شرایط گرفتن مجوز آموزشگاه حسابداری، شرایط اخذ مجوز آموزشگاه زبان از وزارت ارشاد، مجوز آموزشگاه زبان از فنی حرفه ای، نحوه گرفتن مجوز آموزشگاه تدریس خصوصی، شرایط اخذ مجوز آموزشگاه علمی آزاد، ثبت نام مجوز آموزشگاه علمی آزاد، شرایط تاسیس آموزشگاه علمی، شرایط اخذ مجوز آموزشگاه از وزارت علوم، نحوه گرفتن مجوز آموزشگاه تدریس خصوصی، شرایط اخذ مجوز آموزشگاه زبان از وزارت علوم، شرایط اخذ مجوز آموزشگاه از آموزش و پرورش، مجوز آموزش صنایع دستی، مجوز آموزشگاه گردشگری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *