مجوز تولیدی

شرایط و مدارک لازم برای اخذ مجوز تولیدی در سال 1400

مجوز تولیدی در کشور توسط وزارت صنعت، معدن و تجارت صادر می شود. به منظور تولید بسیاری از محصولات در کشور بایستی متناسب با نوع محصول و کارکرد آن، از وزارت صمت، یا وزارت جهادکشاورزی یا وزارت بهداشت و آموزش پزشکی و حتی وزارت فناوری اطلاعات و ارتباطات، مجوز گرفت. لذا نمی توان برای دریافت مجوز تولید کالا و خدمات در ایران، حکم واحد داد که مرجع صدور همه مجوز های تولید، وزارت صمت است.

 

مجوز تولید و اخذ پروانه بهره برداری و دریافت تسهیلات برای سرمایه در گردش واحدهای تولیدی به خصوص در شهرک های صنعتی و مناطق ویژه اقتصادی کشور، نیازمند پروسه ای است که باید حرفه ای و آگاهانه دنبال شود. هلدینگ ملاصدرا آمادگی دارد تا صفر تا صد این خدمات را در اسرع وقت در اختیار متقاضیان گرامی قرار دهد.

اگر شما مخاطب گرامی، سابقه دریافت مجوز تولید دارید یا قصد اخذ آن داشته و با سوالی روبرو شدید، مراتب را از طریق بخش کامنت در انتهای گفتار به اشتراک بگذارید.

با ما همراه باشید.

مراحل دریافت مجوز واحد صنفی تولیدی و فروشگاه های زنجیره ای

همان طور که در عکس زیر مشاهده می کنید، مراحل دریافت مجوز واحد صنفی تولیدی و فروشگاه های زنجیره ای، از ثبت نام در سایت ایران اصناف آغاز می شود و تا بررسی مدارک توسط کارشناسان وزارت صمت و موافقت با درخواست یا رد درخواست (با شکایت متقاضی)، ادامه می یابد.

 

مراحل دریافت مجوز واحد صنفی تولیدی با مجوز کارگاه تولیدی متفاوت است و نباید اشتباه گرفته شود. در همه موارد، پرداخت هزینه های قانونی سالانه، توسط متقاضی الزامی است.

مراحل اخذ مجوز کارگاه تولیدی

برای اخذ مجوز تولید یا اخذ مجوز کارگاه تولیدی مثل کارگاه تولید خیارشور ، کارگاه تولید الکل، کارگاه تولید لباس و غیره، بایستی به سایت بهین یاب رفت و آن جا ثبت نام کرد و بر اساس اطلاعات هویتی و کد ملی و درج شماره موبایل، کد کاربری و رمز عبور دریافت کرد.

پس از دریافت کد و رمز عبور، بایستی طرح توجیهی و اسناد و مدارک مربوط به تاسیس و راه اندازی کارگاه تولیدی را به منظور دریافت مجوز تولید ، در سامانه بارگذاری کنید تا توسط کارشناسان وزارت صمت، مورد ارزیابی و بررسی قرار بگیرد.

مراحل ثبت مجوز تولید یا ثبت مجوز کارگاه تولیدی در سایت بهین یاب به شرح زیر است که در ادامه به آن اشاره می شود.

آشنایی با سامانه بهین یاب

برای استفاده از سایت بهین یاب که در نشانی: BEHINYAB.IR قرار دارد، فیلترشکن خود را غیر فعال کنید. بهین یاب، درگاه اطلاعات و خدمات صنعت، معدن و تجارت است که زیر نظر وزارت صمت فعالیت دارد و ارتباطی به وزارت فناوری اطلاعات یا وزارت جهاد کشاورزی ندارد.

البته دریافت برخی از مجوزها مثل راه اندازی ISP و PSP و امثالهم که تولید خدمات فناورانه است، نیازمند اخذ مجوز از وزارت صمت است که خدمات دریافت این گونه مجوز ها را نیز هلدینگ ملاصدرا با مشاوران مجرب خود در اختیار متقاضیان گرامی قرار می دهد.

 

به منظور ثبت نام در سایت بهین یاب به این لینک بروید. صفحه ای به نمایش گذاشته می شود که تصویر آن را در عکس زیر مشاهده می فرمایید.

 

به منظور ثبت نام در سایت بهین یاب به منظور دریافت مجوز تولیدی بایستی کد ملی، تلفن همراه، پست الکترونیک، نام کاربری، رمز عبور و مشخصات هویتی خود را وارد کنید. تصویر کارت ملی ضروری نیست.

با دريافت نام کاربري و رمز از قابليت هاي اوليه (مانند پيشنهاد موضوع يا طرح سرمايه گذاري در بهين ياب) برخوردار مي شويد، براي ثبت درخواست (مانند دريافت کدرهگيري يا جواز تاسيس) بايد اطلاعات عمومي بنگاه را نيز تکميل کنيد. براي ثبت درخواست جواز تاسيس پرکردن اطلاعات عمومي بنگاه ضروري است. زماني ثبت اطلاعات شما کامل مي شود که افراد حقيقي هر دو نوار مشخصات بنگاه و مشخصات دفتر و افراد حقوقي مشخصات بنگاه، مشخصات دفتر و مشخصات مديرعامل را کامل نموده باشند.

 

 

شما بایستی، مشخصات عمومی بنگاه شامل: نوع بنگاه، نام بنگاه، نام قبلی، استان، شماره اقتصادی جدید، شناسه ملی و نوع شخص حقوقی (اگر شرکت هستید) را وارد کنید.

براي ثبت درخواست جواز تاسيس پرکردن اطلاعات عمومي بنگاه ضروري است. زماني ثبت اطلاعات شما کامل مي شود که افراد حقيقي هر دو نوار مشخصات بنگاه و مشخصات دفتر و افراد حقوقي مشخصات بنگاه، مشخصات دفتر و مشخصات مديرعامل را کامل نموده باشند.

همان طور که در تصویر فوق مشاهده می کنید، بایستی مشخصات مدیرعامل و دفتر و اطلاعات بانکی و مشخصات هیات مدیره نیز وارد شود.

پس از طی کردن مراحل فوق الذکر و دریافت کد و رمز عبور و ورود اطلاعات خواسته شده در سایت بهین یاب و مشخص شدن اولویت موضوعی کارگاه تولیدی به منظور دریافت مجوز تولید ، بایستی منتظر بررسی ثبت نام توسط کارشناس مربوطه بود. اگر مشکلی بود از طریق پیامک به شما اطلاع رسانی می شود.

نکته ای که باید دقت کنید ان است که در زمان درخواست جواز تولیدی ، بایستی محصولات مربوط به هم را در یک جواز تولید قرار دهید. مثلا نمی توان همزمان درخواست تولید مواد غذایی و لوازم الکترونیکی کرد. چون هر کالا دارای یک کد آیسیک است که باید با هم مرتبط باشد.

ثبت نام در سایت بهین یاب و دریافت کد و رمز عبور، برای هر شخص حقیقی و حقوقی بایستی فقط یک بار انجام شود و نیاز نیست برای درخواست هر مجوز تولیدی ، چند بار کد و رمز عبور گرفته شود. چه شخص باشید چه شرکت یا موسسه یا تعاونی. پس از دریافت مجوز گاره تولیدی، می توان تقاضای اخذ پروانه بهره برداری داشت. یعنی جواز تاسیس یا جواز تولید ، پیش نیاز اخذ پروانه بهره برداری است.

4 مفهوم مختلف

  • منظور از مجوز کارگاه تولیدی ، مجوزی است که به اشخاص اعم از حقوقی یا حقیقی اعطا شده و قصد سرمایه گذاری یا اشتغال در زمینه خاصی دارد. البته برای برخی کالا های مربوط به سلامت، اخذ مجوز از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی الزامی است و ربطی به مجوز وزارت صنعت، معدن و تجارت ندارد. مثل اخذ مجوز تولید سرنگ یا اخذ مجوز تولید نخ جراحی و غیره.
  • منظور از پروانه تولید کارگاهی ، پروانه ای است که برای تولید محصولات به متقاضیانی که قصد راه اندازی کارگاه تولیدی دارند، اعطا می شود.
  • جواز تاسیس کارگاهی در واقع جوازی است که به شخص حقیقی یا حقوقی به جهت انجام دادن فعالیت تولیدی یا اقتصادی اعطا می شود. برای این که تولید در شهرک صنعتی داشته باشید، بایستی جواز تاسیس کارگاهی داشته باشید. صرفا می توانید به تولید محصولی بپردازید که در جواز شما ، مجاز به تولید آن هستید.
  • تاسیس کارگاه تولیدی در واقع یک ابلاغیه است که در صورت تقاضای اشخاص حقیقی و حقوقی متقاضی تاسیس کارگاه تولید به آن ها اعطا می شود. ابلاغیه تاسیس کارگاه تولیدی صادر شده، یک سال از زمان صدور، اعتبار دارد و پس از آن باید هر سال تمدید شد. اگر تمدید نکنید، خود به خود باطل می شود.
مدارک لازم برای اخذ مجوز کارگاه تولیدی

اگر شخص هستید و نه شرکت یا موسسه و تعاونی، پس از ثبت نام در سایت بهین یاب، به منظور اخذ مجوز تولید یا اخذ مجوز کارگاه تولیدی بایستی مدارک شناسایی شامل کارت هوشمند و شناسنامه و کارت پایان خدمت داشته باشید. شرکتها نیز بایستی آگهی تاسیس و شرکتنامه و اساسنامه و اخرین روزنامه رسمی شامل جدید ترین تغییرات هیات مدیره را ارائه کنند.

اخذ مجوز تولید از وزارت صمت یا همان وزارت صنایع سابق صورت می گیرد. تفاوتی میان پروسه اخذ مجوز تولید برای اشخاص حقیقی یا حقوقی وجود ندارد. اما برای دریافت وام های کلان از شبکه بانکی کشور برای تولید در شهرک های صنعتی، اعطای وام به اشخاص حقوقی، آسان تر است.

مدارک لازم برای اشخاص حقوقی جهت صدور مجوز تولید، شامل همه نوع مجوز ها و استعلامات مربوطه می شود.

برای اخذ جواز تاسیس در کم ترین زمان می توانید با شماره تماس های هلدینگ ملاصدراتماس گرفته و یا با درج شماره تماس خود در قسمت درخواست مشاوره رایگان در پرتال یا بخش ارتباط باما، منتظر تماس سریع کارشناسان مجرب هلدینگ باشید.

شرکت هایی که افراد ثبت می کنند و در موضوع شرکت قید می کنند که: طراحی و تولید و ساخت و نصب و بازسازی و تعمیرات و مشاوره فلان چیز، این ها صرفا اجتماع شرکا است و حتی اگر در اساسنامه هم قید شده باشد، باز می بایستی مجوز تولیدی از مرجع صادر کننده مجوز اخذ شود.

یعنی شما می توانید در موضوع شرکت، چاپ و تولید مجله و کتاب نیز قیدکنید. اما برای انتشار کتاب و مجله، بایستی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، مجوز بگیرید و صرفا درج این موضوع در اساسنامه شرکت یا موسسه، کافی نیست. درباره اخذ مجوز تولیدی نیز همین موضوع برقرار است.

اخذ هر مجوز تولید درباره تولید محصولات دارویی گیاهی، مربوط به وزارت جهاد کشاورزی است.

خدمات بهین یاب علاوه بر موارد فوق، صدور جواز تاسیس صنعتی، صدور پروانه بهره برداری صنعتی، صدور پروانه نرم افزار، صدور جواز تاسیس فرش دستبافت، صدور پروانه بهره برداری فرش، صدور گواهی فعالیت تولید بدون کارخانه و ارائه تسهیلات صادراتی و سرمایه گذاری نیز هست که پیگیری پرونده های متقاضیان گرامی در این حوزه ها نیز توسط کارشناسان هلدینگ ملاصدرا انجام می شود.

مخاطب گرامی

هلدینگ ملاصدرا علاوه بر دریافت مجوز تولید کارگاهی، خدمات ثبت هر نوع شرکت یا موسسه یا تعاونی یا دریافت هر نوع مجوز کارگاهی و استاندارد و گواهینامه ملی و بین المللی را نیز در دستور کار دارد.

لینک این گفتار را از طریق کانال ها و گروه هایی که در شبکه های اجتماعی عضو هستید، به اطلاع دوستان و اشنایان برسانید. اخذ مجوز تولید و دریافت پروانه بهره برداری، گام اول در کارآفرینی است و به مقوله ثبت برند و برندینگ و بازاریابی دیجیتالی نیز توجه داشته باشید. هلدینگ ملاصدرا را در شبکه های اجتماعی نیز فالو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *