آنچه درباره امور مشاوره مالیاتی باید بدانید
مشاور مالیاتی یکی از انواع مشاوره های تخصصی است که مودیان مالیاتی در بخش خصوصی یا دولتی و هم چنین اشخاص حقیقی یا حقوقی نیاز دارند که در طول یک سال مالی دریافت کنند. بخشنامه ها و قوانین مالیاتی، هر سال، دستخوش تغییر شده و دسترسی به مشاوران مالیاتی مجرب، فرصتی است تا در هزینه و وقت خود برای اگاهی از تکالیف قانونی که قانون معین کرده است، صرفه جویی کنیم.
در این گفتار هلدینگ ملاصدرا ،اطلاعات خوبی درباره مشاور مالیاتی ارائه شده است. اگر شما مخاطب گرامی، مودی مالیاتی هستید یا قصد ورود به عرصه مشاور مالیاتی در داخل یا خارج از کشور دارید، نظرات و دیدگاه های خود را از طریق بخش کامنت در انتهای گفتار به اشتراک بگذارید.
با ما همراه باشید.
چرا به مشاور مالیاتی نیاز دارید؟
اگر شما طبق قانون مالیات های مستقیم، مودی مالیاتی باشید و بایستی نسبت به انجام تکالیف قانونی در موعد مقرر اقدام کنید، در اختیار داشتن یک مشاور مالیاتی امین و مجرب و کارآزموده، می تواند خیال شما را از بابت جرایم مالیاتی و ضرایب مختلف، که کسب و کار شما را تهدید خواهد کرد، راحت کند.
هر اندازه بتواند از بخشودگی ها و معافیت های مالیاتی بهره مند شوید، به خصوص در مناطق آزاد تجاری کشور، خروج نقدینگی کم تر خواهد بود. به جای فرار مالیاتی، بایستی اصول و قوانین مالیاتی را به خوبی فرا گرفت یا از مشاوران مالیاتی بهره مند شد.
مشاور مالیاتی فردی است که به هر دلیل، اطلاعات خیلی خوبی از قوانین مالیاتی و شیوه های بررسی و محاسبه مالیات تکلیفی وعملکرد مودی داشته و می تواند نسبت به کسب و کار مودی و دخل و خرج سالانه، مشاوره های مطلوبی به وی جهت انجام صحیح و درست تکالیف قانونی ارائه دهد.
داشتن مشاور مالیاتی خوب به به معنی پیدا کردن راهکارهایی برای فرار از مالیات نیست. بلکه مشاور مالیاتی خوب می تواند یک بنگاه را نسبت به انجام درست و به موقع و اثربخش تکالیف قانونی، یاری کرده تا ضمن این که دفاتر قانونی، مورد قبول ممیزان مالیات قرار بگیرد ،هزینه های ارائه شده نیز به عنوان هزینه های مورد قبول ممیزان مالیاتی قرار گرفته و از رد شدن دفاتر، پرهیز شود.
ارائه اظهارنامه مالیات عملکرد تکلیفی، ارائه اظهارنامه گزارش معاملات فصلی و اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده و مالیات بر درآمد حقوق از جمله برخی از تکالیف قانونی است که مودیان بایستی در طول یک فصل نسبت به انجام آن در زمان مقرر اقدام کنند.
عدم استفاده از مشاور مالیاتی خوب یا نداشتن تقویم مالی و مالیاتی سبب می شود که ضمن تعلل و تاخیر در ارائه لیست های فوق الذکر، جریمه عدم اظهار لیست و جریم دیرکرد پرداخت مبلغ لیست را بایستی یک مودی متحمل شده و این باعث خروج نقدینگی از بنگاه می شود.
مشاور مالیاتی خود می تواند به بنگاه کمک کند تا از بخشودگی ها و معافیت های مالیاتی در هر طبقه از کسب و کار در نقاط مختلف کشور بهره مند شده و هم برای سازمان امور مالیاتی کشور، یک مودی مطلوب باشد و هم تکالیف قانونی را در زمان مقرر انجام دهد و هم از قانون مالیاتی و ارزش افزوده، بیش ترین استفاده را کسب کند.
برخی از مشاوران مالیاتی، کارمندان بازنشسته سازمان امور مالیاتی و سر ممیزان و ممیزان کل یا روسای ادارت بوده و خبرگان این عرصه هستند. می توانند بهترین مشاور برای شرکت ها و موسسات تولیدی و خدماتی سراسر کشور که مودی مالیاتی هستند باشند.
پس اگر شما حتی یک دستگاه کارتخوان دارید و طبق قانون موظف به ارائه اظهارنامه هستید یا یک شرکت یا موسسه و تعاونی ثبت شده هستید، تلاش کنید از خدمات مشاوره مالیاتی برای برخورداری از بیش ترین منفعت از قانون مالیات ها در کشور، استفاده کنید.
انواع مشاوره مالیاتی
مشاوره مالیاتی به روش های مختلف انجام می شود.
روش مشاوره مالیاتی تلفنی
از جمله متداول ترین روش های مشاور مالیاتی است. مشاور مالیاتی تلفنی در زمان هایی که مودی قصد دارد تا تلفنی سوالاتی را مطرح کند و سوالات کلی دارد، مناسب است. کافی است با شماره های اعلامی تماس گرفته و از مشاور مالیاتی تلفنی برخوردار شود. مشاور مالیاتی تلفنی معمولا برای چند دقیقه رایگان است. اما برای مشاوره های مالیاتی تلفنی طولانی مدت، باید طبق تعرفه اعلامی به متقاضی، اقدام شود.
روش مشاوره مالیاتی آنلاین
یکی از روش های محبوب مشاوره مالیاتی است. در روش مشاوره مالیاتی انلاین که می تواند در بستر یک شبکه اجتماعی داخلی یا بین المللی و حتی در بستر سامانه مشاوره آنلاین یک موسسه یا شخص مشاور مالیاتی صورت بگیرد، امکان ارسال اسکن مدارک مالی و مالیاتی مودی فراهم است.
مثلا شما برگه تشخیص قطعی مالیاتی مربوط به عملکرد سال مالی منتهی به .. . . را دریافت کرده اید. اعتراض به برگه تشخیص دارید. ممیز مالیاتی شما نسبت به برخی از هزینه های ثبت شده در دفاتر قانونی پلمپ شده ، معترض است و بعضی را مخدوش دانسته یا وصولی فلان مالیات مکسوره شما که توسط فلان کارفرما از صورت وضعیت شما کسر و به حساب دارایی واریز شده، توسط ممیز، احراز نشده است.
این وضعیت، وضعیتی است که مشاور مالیاتی بایستی با دریافت مدارک شما که می تواند اینترنتی باشد، پرونده را بررسی و بهترین روش اعتراض و شیوه تعامل با ممیزان دارایی را برای کسب بهترین نتیجه، اعلام می کند. یکی از مزیت های مشاوره مالیاتی انلاین آن است که هر جا باشید داخل یا خارج از کشور، قادر به دریافت مشاوره هستید.
گاها مشاوران مالیاتی نسبت به بارگذاری مدارک مالیاتی مودی به خصوص گزارش معاملات فصلی و ارزش افزوده اقدام می کنند و چون سامانه ها دسترسی اینترنتی دارد، لذا دیده شده که در نقش حسابدار نیز گاها فعال هستند. به هر حال، مشاوره های مالی و مالیاتی اینترنتی، بخش جا نشدنی از فضای کسب و کار آنلاین امروز اقتصاد ایران عصر 1400 است.
روش مشاوره مالیاتی حضوری
سنتی ترین روش مشاوره مالیاتی است. برخی مودیان، پرونده های مالی و مالیاتی قطور داشته که بررسی آن ها صرفا از طریق بارگذاری در سامانه ها و شبکه های اجتماعی زیر نظر مشاور امکان پذیر نیست. مشاور مالیاتی حضوری هزینه بیشتری نسبت به مشاور مالیاتی تلفنی و انلاین دارد و زمان زیادی هم طلب میکند.
مشاوره مالیاتی در چه حوزه هایی امکان پذیر است؟
همه مباحثی که به مساله مالیات چه مالیات مستقیم چه مالیات بر ارزش افزوده و چه گواهی معاملات فصلی و چه سامانه های پرداخت و پایانه های فروشگاهی و چه کسب و کار استارتاپ ها مرتبط باشد، در مختصات مشاور مالیاتی قرار می گیرد. مثل:
- مشاوره مالیات بر تراکنش های بانکی
- مشاوره مالیات بر خانه های خالی
- مشاوره مالیات بر خرید و فروش سکه
- مشاوره مالیات بر خرید و فروش ارز
- مشاوره مالیات بر خرید و فروش سهام شرکت های سهامی خاص
- مشاوره مالیات بر املاک و مستغلات
- مشاوره مالیات بر کسب و کار پزشکان و بیمارستان ها و مراکز درمانی
- مشاوره مالیات بر مشاغل دولتی و غیر دولتی و فعالان اقتصادی
- مشاوره مالیات بر خرید و فروش ارزی دیجیتال
مزایای دریافت مشاوره مالیاتی در 6 محور
- افزایش آگاهی مودی مالیاتی نسبت به قوانین مالیاتی بر اساس جدید ترین بخشنامه ها و دستورالعمل ها
- جلوگیری از تضییع حقوق مودیان و رسیدگی به موقع به پرونده های مالیاتی برای جلوگیری از جرایم مالیاتی
- پشتیبانی 24 ساعته به صورت حضوری یا غیر حضوری تا کسب نتایج مربوطه
- قبول پرونده های وکالت مودی مالیاتی در هر زمان که توسط هلدینگ ملاصدرا نیز انجام می شود.
- ارائه راهکارهای مختلف برای حل اختلافات مالیاتی با هزینه مناسب در اسرع وقت برای هر نوع کسب و کار در هر نقطه از کشور.
- جلوگیری از خروج نقدینگی از بنگاه مودی مالیاتی با برخورداری حداکثری از مزایای مالیاتی.
مشاور مالیاتی خود باید بتواند پرداخت مالیات یک مودی را بر اساس امکانات قانونی، حداقل کند تا از پرداخت هزینه های اضافی مثل جرایم و دیرکردها و غیره، خلاص شود. فاکتورهای گوناگونی بر نرخ مشاور مالیاتی تاثیرگذار است و نوع مشکل مالیاتی و پیچیدگی های مسائل مالیاتی و آیین نامه ها، سبب می شود که نتوان نرخ مشخصی برای مشاور مالیاتی اعلام کرد.
فرق مشاور مالی و مشاور مالیاتی چیست؟
مشاور مالی و مشاور مالیاتی، همه به دنبال یک هدف هستند. کاهش هزینه ها و افزایش سودآوری بنگاه و ارائه هزینه های مورد قبول ممیزان مالیاتی و پرداخت مالیات کم تر تا خروج نقدیگی کم تر از بنگاه را شاهد باشیم. این هدف آرمانی است اما همیشه تحقق نمی شود.
مشاور مالی بایستی به مسائل حسابداری و حسابرسی و مسائل اقتصادی مسلط باشد. اما مشاور مالیاتی، بایستی علاوه بر حسابداری، امور مالیاتی و قضایی و شیوه های محاسبه مالیات را نیز بداند. مشاور مالیاتی ما را در حل مشکلات مالیاتی کمک می کند اما مشاور مالی به بنگاه کمک می کند تا تصمیمات مالی خوبی برای افزایش سودآوری و درآمد در کسب و کارش داشته باشد.
مشاور مالیاتی باید بتواند تحلیل سیستم های مالی را انجام داده و محاسبات پیچیده انجام دهد و آنالیز مقررات مالیاتی وضع شده و تطبیق آن با کسب وکار بنگاه را در دستور کار قرار دهد. پیگیر اعتراض های مالیاتی بوده و در جلسات کمیسیون ها شرکت کند. کار مشاور مالیاتی خوب را از دفاتر قبول شده و پرونده های موفق مالیاتی می توان شناسایی کرد. موضوعی که هلدینگ ملاصدرا در این زمینه سرآمد است.
مخاطب گرامی
اگر نیازمند استفاده از خدمات مشاوره مالیاتی دقیق هستید، کارشناسان مجرب هلدینگ ملاصدرا آماده ارائه بهترین خدمات در اسرع وقت هستند. با توجه به این که اقتصاد ایران عصر 1400، مالیات محور خواهد بود و اتکای بودجه عمومی دولت به نفت کاهش خواهد یافت و سامانه های هوشمند مالیاتی، در حال توسعه هستند، استفاده از مشاور مالیاتی حرفه ای، نیاز غیر قابل انکار فعالان کسب و کار در ایران عصر 1400 است.
علاوه بر این خدمات، هلدینگ ملاصدرا آماده ارائه خدمات در زمینه ثبت هر نوع شرکت و تعاونی، ثبت برند و اختراع و دریافت هر نوع مجوز صنفی و گواهینامه و استاندارد برای فعالان کسب و کار در سراسر کشور است.
لینک این گفتار را از طریق کانال ها و گروه هایی که در شبکه های اجتماعی عضو هستید به اطلاع فعالان کسب و کار به خصوص مودیان مالیاتی برسانید تا با مشاور مالیاتی حرفه ای، از جرایم و دیرکردهای قانونی، خلاص شوند. ما را در تلگرام و اینستاگرام دنبال کنید.